Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Тренінг у Шепетівці в рамках реалізації проекту «Абетка децентралізації»

03 сер 2016

Шановні нетішинці! Досі вважаєте, що процес децентралізації обійде вас стороною? Це не так. Тож, аби бути готовими до майбутніх адміністративно-територіальних змін, є пропозиція вивчити це питання від «А» до «Я».

З цією метою 18 серпня ц.р., о 09.30 годині, у великій залі засідань Шепетівської районної ради, БФ «Зміцнення громад» проводить тренінг у рамках реалізації проекту «Абетка децентралізації». Мета – розповісти про те, що таке децентралізація, як згуртувати громаду і підготувати її до об’єднання.

Ви матимете унікальну можливість поспілкуватися і поставити запитання Олександру Солонтаю, провідному експерту із питань місцевого розвитку, виборчого процесу та організаційної роботи органів влади, а також перейняти досвід Олега Московчука, селищного голови Новоушицької об’єднаної територіальної громади, яка вже відчула на собі, що таке децентралізація, першою в Хмельницькій області об’єднавшись у новий адміністративний центр.

До участі в тренінгу запрошуються депутати різних рівнів, міські і сільські голови, представники громадських та благодійних організацій та активісти Шепетівського, Славутського, Полонського, Ізяславського районів і міста Нетішина*.

Аби стати учасником заходу, заповніть заявку (додається під текстом цього оголошення) і відправте її на електронну адресу decentralizaciia2016@gmail.com.

Проект «Абетка децентралізації» реалізовується силами БФ «Зміцнення громад» за фінансової підтримки американського «Національного фонду на підтримку демократії» (National Endowment for Democracy, NED) і діятиме на території Хмельницької області до кінця грудня 2016 року.

Якщо у вас виникли запитання, телефонуйте: 0(68)448 95 01, Наталія.

Це оголошення – запрошення до плідної співпраці та вивчення абетки децентралізації разом!

 

*Буде забезпечений довіз учасників на захід за наявності попередньої реєстрації.

 

Інформація підготовлена та надана БФ «Зміцнення громад»;

інформація редагована та розміщена відділом з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ виконавчого комітету Нетішинської міської ради

 


 

Заявка на участь у тренінгу «Абетка децентралізації»*

1. ПІП_____________________________________________________________

2. Населений пункт _________________________________________________

3. Організація  _____________________________________________________

4. Посада __________________________________________________________

5. Контактний телефон ______________________________________________

6. E-mail __________________________________________________________

7. Звідки Ви дізналися про наш проект:

  • Соцмережі
  • Інформаційний лист
  • ЗМІ
  • Інший варіант (вкажіть будь ласка) _____________________________

8. Питання до обговорення, які зацікавили/цікавлять Вас найбільше:

  • Вирішення кадрових питань
  • Строки прийняття бюджету новоствореної об’єднаної територіальної  громади
  • Механізм розподілу та передачі майна спільної власності територіальної громади (приміщення шкіл, закладів культури, первинної медицини тощо) новоствореній громаді у зв’язку зі змінами у бюджетному законодавстві в частині фінансування бюджетних установ соціально-культурної сфери
  • Механізм подальшого функціонування районних рад, в яких буде відсутній бюджет через створення ОТГ, які покривають площу району повністю
  • Інші__________________________________________________________

За детальною інформацією звертайтеся за тел. (068) 448 95 01, Наталія.

*Проект реалізовується силами БФ «Зміцнення громад» за фінансової підтримки американського «Національного фонду на підтримку демократії» (National Endowment for Democracy, NED).