Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Міжнародна виставка оздоблювальних матеріалів та елементів декору

10 бер 2016

За інформацією Міністерства закордонних справ України  з 23 по 26 березня 2016 року у м.Доха, Держава Катар відбудеться Міжнародна виставка оздоблювальних матеріалів та елементів декору «COVERTECH - 2016».

За словами представників Ibhar Enterprises Group участь у роботі виставки візьмуть понад 100 місцевих та іноземних компаній.

Детальну інформацію щодо умов участі, порядку оформлення необхідних документів можна отримати від її організаторів: Dr. ALAA BIOMY (Project Director), mobile:+97455205214, e-mail: ab@ibharexpo.com та на сайті: http://www.covertech-qatar.com.

У минулорічній виставці «COVERTECH - 2015» наша держава була представлена 8 українськими компаніями: «EDEM», «LANITA», «Korosten MDF Plant», «Venissa Ceramica», «Barlinek», «AKA-INTER», «GOLD ART Line», «SINTELON».

У разі необхідності отримання додаткової інформації та сприяння у встановлені контактів з організаторами заходу, просимо звертатись до Посольства України в Державі Катар (e-mail:emb_qa@mfa.gov.ua), в копії – МЗС (uens@ mfa.gov.ua).