Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання круглого столу з питань розвитку легкої промисловості

11 лют 2016

До уваги суб’єктів господарювання!

12 лютого 2016 року об 1100 год. в конференц-залі Хмельницької торгово-промислової палати відбудеться засідання круглого столу з питань розвитку легкої промисловості Хмельниччини та виходу на ринки ЄС.

Серед спікерів круглого столу – Голда Виноградська, дизайнер, засновник бренду GOLDA, віце-президент конфедерації дизайнерів та стилістів України.

Участь у заході візьмуть представники Хмельницького обласного центру зайнятості, закладів професійно-технічної освіти, вищих навчальних закладів, Головного управління ДФС у Хмельницькій області та Хмельницької митниці ДФС, Хмельницького центру стандартизації та метрології, бізнес спільноти регіону, засобів масової інформації, громадських організацій.

Серед актуальних питань до розгляду на круглому столі: кадрові, митні, податкові питання, питання стандартизації, механізмів виходу на зовнішні ринки продукції легкої промисловості.

Для підтвердження участі у засіданні, необхідно заповнити анкету (додається).

За більш детальною інформацією просимо звертатись до управління економіки виконавчого комітету міської ради за тел.: (03842) 3-22-65.

 

Анкета учасника засідання круглого столу

з питань розвитку легкої промисловості Хмельниччини та виходу на ринки ЄС

 

Назва підприємства

 

ПІБ учасника семінару

 

Посада

 

Контактні дані учасника