Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Запрошуємо до участі у конкурсі!

31 жов 2016

За підтримки Міністерства молоді та спорту України та Благодійного Фонду «Інститут громадянської освіти та суспільних програм» в партнерстві з американським університетом Delaware проводить конкурс Diamond Challenge for High School Entrepreneurs USA.

Мета Diamond Challenge – надати можливість молоді розвивати свій підприємницький хист, сформувати комплексне розуміння фінансової діяльності та цінності грошових коштів, а також сприяти цілеспрямованій молодіжній підприємницькій діяльності.

Конкурс направлений на підтримку молодіжних підприємницьких проектів серед учасників від 16 до 18 років в Україні. В рамках конкурсу молодь має змогу презентувати свій суспільно-корисний бізнес-проект та отримає можливість виграти 10000 доларів США.

До участі у конкурсі приймаються проекти від команд у складі 2-4 осіб, з яких хоча б один представник говорить англійською мовою. Реєстрація команд відбувається до 20 листопада 2016 року на сайті: http://diamondchallenge.org.

Конкурс відбуватиметься в два етапи. Перший етап пройде в Україні, де конкурсанти будуть змагатися за приз 1000 доларів та поїздку до США (американські колеги фінансують проживання протягом трьох днів). В США буде організовано заключний етап конкурсу, в якому учасники будуть змагатися за головний приз 10000 доларів.

Прийом письмових бізнес проектів триватиме до 20 грудня 2016 року на сайті http://diamondchallenge.org.

З правилами та вимогами участі у конкурсі можна ознайомитись на сайті www.icepp.org.ua. Контактна особа – виконавчий директор Благодійного Фонду «Інститут громадянської освіти та суспільних програм» – Ірина Романенко (e-mail: icepp.ngo@gmail.com; тел. 050 5806396).

Бажаємо успіху!