Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги зацікавлених осіб конференція та виставка!

09 сер 2016
6-9 вересня 2016 року у м. Київ відбудеться науково-практична конференція на тему «Модернізація житлово-комунального господарства – основа забезпечення належного рівня якості життя та сталого розвитку громад. Опалювальний сезон 2016-2017. Проблеми. Шляхи вирішення.» та ІІ Міжнародна спеціалізована виставка «ВОДА ТЕПЛО БУДИНОК».

Заходи проводяться за підтримки комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства, Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України, Клубу мерів. Організатори виставки – асоціація міст України, асоціація «Укрводоканалтехнологія», асоціація «Укртеплокомуненерго», асоціація управителів житла.

До участі запрошуються представники підприємств водо-, тепло забезпечення, водовідведення, обслуговування житлового фонду, малого та середнього бізнесу, громадських організацій, а також депутати різних рівнів, фахівці та спеціалісти міської ради.

У рамках заходів буде проведено круглі столи на актуальні теми у сфері розвитку житлово-комунального господарства, фінансово-економічного стану підприємств галузі, сертифікації процесів в галузі, питань енергозбереження та готовності підприємств до проходження опалювального сезону 2016-2017 року.

Місце проведення заходів: місто Київ, проспект Академіка Глушкова, 1, Національний комплекс «Експоцентр України», павільйон № 19.

Підтвердження участі у заходах надати до 15 серпня 2016 року.

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (044) 244-00-28; (044) 244-00-38 та електронною поштою: ukrvodokanal@ukr.net.

Інформація підготовлена оргкомітетом Асоціації «Укрводоканалтехнологія».