Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги власників та водіїв автотранспортних засобів!

15 лис 2016

З настанням зими у нашому місті щороку виникає проблема з очисткою доріг та міждворових шляхів від снігу, яку створює, зазвичай, автотранспорт, припаркований у дворах будинків та на узбіччях доріг. Комунальні служби не припиняють своєї діяльності в ці дні та працюють, аби максимально розчистити дороги і тротуари від снігу.

Звертаємось до кожного власника та водія автотранспортного засобу з проханням у зимовий період року утриматися від паркування (на тривалий термін та на нічний час доби) на прибудинкових територіях, внутрішньодворових проїздах та узбіччях доріг і тротуарів, щоб не створювати перешкод для проїзду аварійно-рятувальних служб, швидкої допомоги, комунального транспорту для вивезення сміття, не заважати роботі снігоприбиральної техніки та не створювати незручностей для мешканців нашого міста.

Будьте свідомими і пам'ятайте, що зручний благоустрій і затишок у місті залежить від кожного з нас! Дозвольте відповідним службам виконувати свою роботу і зробити пересування для всіх учасників руху містом комфортним!

Щиро сподіваємося на Ваше розуміння  та співпрацю.

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради»