Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

XII Київська міжнародна книжкова виставка

05 тра 2016

Від 19 до 22 травня 2016 року Держкомтелерадіо проводить XII Київську міжнародну книжкову виставку, яка проходитиме в Українському Домі за адресою: м.Київ, вул.Хрещатик, 2.

Київська міжнародна книжкова виставка – подія всеукраїнського масштабу, що об’єднує видавців, книгорозповсюджувачів, авторів та книголюбів.

Програмою ХІІ Київської міжнародної книжкової виставки заплановано ознайомлення з кращими зразками видавничої продукції вітчизняних та зарубіжних видавництв різних форм власності, а також поліграфічними та книготорговельними підприємствами, бібліотеками та книжковими клубами, дитячими літературними журналами та газетами, електронними виданнями та спеціалізованими інтернет-порталами, компаніями, які надають супутні послуги з рецензування та публікації друкованої продукції. На виставці широко буде представлено художню, наукову, історичну, краєзнавчу, музичну, дитячу літературу на будь-які смаки та уподобання.

Під час виставки традиційно відбудеться Благодійна акція "Подаруй радість дитині - поділися книжкою".

Експонування на виставковому заході різножанрової літератури обласних видавничих організацій дозволить відвідувачам та гостям виставки ознайомитися не лише з книгами, але й із соціально-економічними здобутками регіону, його культурно-мистецькою спадщиною.

До участі у ХІІ Київській міжнародній книжковій виставці запрошуються представники видавництв Хмельницької області. Ознайомитись з умовами участі у виставці можна на її офіційному сайті www.bookexpo.in.ua