Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Оголошення

11 січ 2016

з 18 по 20 травня 2016 року в НВК «Узекспоцентр» (м. Ташкент) планується проведення 20-ї Міжнародної ювілейної виставки і конференції «Нафта і Газ Узбекистану – OGU 2016», яка організовується групою компанії міжнародної виставкової компанії «ITE Uzbekistan».

Зазначений захід щорічно проводиться за безпосередньої участі і підтримки флагмана нафтогазової індустрії Узбекистану – Національної Холдингової Компанії «Узбекнафтогаз».

Участь у виставці OGU надасть можливість встановити прямі контакти з представниками НХК «Узбекнафтогаз», а також сприяти маркетингу національних компаній.

У рамках OGU також відбудеться Щорічна нафтогазова конференція «Нафтогазовий сектор Узбекистану: технології, інвестиції і розвиток», яка є невід’ємною частиною зазначеної виставки.

За інформацією організаторів, зареєстрованим учасникам виставки надається можливість опублікувати дві новини про компанію безкоштовно.

Додаткова інформація щодо участі у заходах, а також отримання пільгових послуг за тел.:+ 998 71 113 0180, e-mail ogu@ite-uzbekistan.uz, контактна особа керівник проекту Оксана Абдулаєва.