Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Шановні добродії!

06 лют 2015

 Дозвольте повідомити, що в Україні триває Третий Національний конкурс «Благодійна Україна», мета якого – пошук і відзначення кращих благодійників та найефективніших благодійних ініціатив.

Конкурс «Благодійна Україна», заснований Асоціацією благодійників України, є знаковою подією у благодійному житті нашої країни. На сьогодні це єдиний діючий загальнонаціональний проект з відзначення кращих доброчинців. Його значення для суспільства визнали експерти, які два роки поспіль називають конкурс «Благодійна Україна» найбільш ефективною і корисною подією для розвитку та промоції благодійності.

Долучіться до вшанування благодійників! Допоможіть розповсюдити інформацію про конкурс, щоб якомога більше доброчинців могли взяти в ньому участь! Проект інформаційного повідомлення та ілюстрації – у додатку.

Якщо ви приділяєте увагу доброчинним проектам, висвітлюєте, підтримуєте або самі ініціюєте благодійні акції – запрошуємо до участі у конкурсі «Благодійна Україна». Форма конкурсної заявки додається. Докладна інформація, номінації та умови участі міститься на офіційному сайті конкурсу http://blagoukraine.org.

Кінцевий термін подання заявок на конкурс – 15 лютого 2015 року.

Контактна інформація: телефон (044) 537-12-80, e-mail: konkurs.blago@gmail.com,

http://blagoukraine.org

 З повагою, Оргкомітет ІІІ Національного конкурсу «Благодійна Україна»