Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Участь у міжнародній тренінговій програмі

13 січ 2015

Оголошення!

Шведська агенція міжнародного розвитку (Sida) є організатором міжнародних тренінгових програм. Особлива увага надається секторам, у яких Швеція має значний досвід. Міжнародний центр місцевої демократії за фінансової підтримки Sida запрошує представників з України до участі у тренінговій програмі «місцеві політичні лідери - зміцнення потенціалу жінок політиків».

Програма проходитиме у Швеції у жовтні 2015 року. Регіональний семінар за плановано на весну 2015 року, місце та час його проведення буде повідомлено пізніше. До участі запрошуються службовці, які обрані представляти громадян у місцевих органах законодавчої або виконавчої влади.

Програма викладатиметься англійською мовою, тому учасники повинні мати відповідний рівень знання англійської мови. Більш детальна інформація про тренінгові програму а також аплікаційна форма для заповнення, міститься на сторінці Посольства в Інтернеті за адресою (http://www.icld.se/eng/Local_Political_Leaders_Capacitating_Women_in_Politics.pab).

Учасникам оплачується вартість програми, міжнародний переліт до/зі Швеції, міжнародний переліт під час регіонального семінару, а також усі витрати, пов’язані з проживанням/харчуванням, крім особистих витрат учасників, дорожніх витрат до/з аеропорту та витрат на оформлення візи.

Просимо про участь у зазначеному заході повідомити до 14 січня 2015 року управління економіки виконавчого комітету міської ради за телефоном (03842) 3-22-65.