Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Увага! Конкурс «Тепло у моєму домі»

13 жов 2015

В Україні проходить конкурс для школярів і студентів «Тепло у моєму домі. Секретні матеріали» (http://doctorhata.org) щодо дій мешканців багатоповерхівок для збереження й обліку енергії в будинку.

Учасники конкурсу мають зняти відеосюжет про свій багатоповерховий дім у жанрі «журналістське розслідування» за наступними номінаціями:

1. Тепло у моєму домі – рахуємо правильно. Лічильник/регулятор тепла в будинку.

2. Мій дім – моя фортеця! Хто керує будинком.

3. Тепла шуба для мого дому. Утеплення будинку.

Переможцям у кожній з номінацій буде надана можливість поринути у світ великого телебачення та поряд із професійними телевізійниками Нового каналу або СТБ залучитися до процесів створення новинних сюжетів, журналістських розслідувань та розважальних шоу. Або на вибір взяти приз грошима (від 7 до 21 тисячі гривень).

Роботи приймаються до 1 листопада 2015 року. Представлені на конкурс роботи будуть оцінюватися професійними телевізійниками та фахівцями з енергоефективності.

Фінал конкурсу пройде в Києві у грудні 2015 року. Фіналісти будуть запрошені до Києва на перегляд кращих робіт та церемонію нагородження переможців.

Організатор конкурсу – група StarLightMedia, яка включає телеканали СТБ, Новий, ICTV, M1, M2, QTV. Даний проект підтримується ГО «Український молодіжний форум» та програмою IFC «Енергоефективність у житловому секторі України».

Запрошуємо ваше ОСББ взяти участь у конкурсі і запросити молодь, яка живе у вашому багатоповерховому будинку зняти сюжет про ваше ОСББ для номінації «Мій дім – моя фортеця! Хто керує будинком».

 

Зі щирим побажанням перемоги, оргкомітет конкурсу «Тепло у моєму домі»
Ксенія Москаленко (044) 354 35 45
konkurs@doctorhata.org

 

ЗАЯВКА УЧАСНИКА
на участь у 
Всеукраїнському конкурсі«Тепло у моєму домі. Секретні матеріали»

Примітка: до участі запрошуються  школярі (від 14 років) та студенти, які ознайомлені з правилами проведення Конкурсу та приймають його умови

Форма участі: індивідуальна чи колективна (зазначити)

 

Ім'я та прізвище учасника(для колективної роботи - всіх учасників)

 

Назва та адреса навчального закладу

 

Клас/курс

 

Контактний номер телефону

 

Електронна адреса

 

Номінація конкурсу

 

Назва роботи (робоча, можна змінити)

 

 

Дата                                                                       Підпис (прізвище, ініціали)

 

Приймання робіт здійснюється оргкомітетом до 1 листопада 2015 чотирма способами

1) наkonkurs@svoeteplo.orgу складі 1) заява з підписами конкурсантів у сфотографованому або відсканованому виді і 2) відеофайл із сюжетом(якщо файл менший за 10 мегабайт)

2) або через файлообмінник будь-який і посилання – на konkurs@svoeteplo.org.

3) або поштою на 01054, м. Киев, вул. Тургєнівська, 25, 6 поверх, офіс StarLightMedia, для Ольги Ваганової(також можна просто принести) у складі: 1) заявка з підписом (підписами) конкурсантів (оригінал); 2) відеоробота на CD-диску або флеш-носії

4) або заповнену заявку на електронну пошту konkurs@svoeteplo.org, а відео із сюжетом – на YouTube, після чого на konkurs@svoeteplo.org – посилання на нього.

ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА КОНКУРСУ