Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Пропозиція фінських компаній

29 гру 2015

Посольство України у Фінляндській Республіці інформує, що під час зустрічі фінськими компаніями галузі енергоефективних технологій  «FINNATIC LTD», «SHS DRYER LTD» та «METENER LTD» представлено проект «GREENBATTERY» - DRY BATCH METHAN REACTOR.

Компанія «METENER LTD» є розробником згаданого інноваційного проекту, який дозволяє отримати біометан (біологічний природний газ) і органічні добрива шляхом переробки сільськогосподарських біомас.

Реалізація проекту в Україні сприятиме зменшенню енергозалежності, при цьому не завдаючи шкоди навколишньому середовищу.

Здійснивши відповідні розрахунки та провівши дослідження, в компанії дійшли висновку щодо значного біопотенціалу України. У цьому контексті представники компаній звернулися до Посольства з проханням надати необхідного сприяння з доведення до відома зацікавлених сторін інформації щодо проекту.

Компанія пропонує проектування, постачання і модернізацію біогазових установок і заправних станцій, технічний консалтинг тощо. Загальна інформація про проект та консалтингова інформація додається (англійською мовою).

Додаток 1                     Додаток 2