Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Оголошення щодо Міжнародного конкурсу інвестиційних проектів

02 кві 2015

Хмельницький регіональний центр з інвестицій та розвитку повідомляє, що 2 березня 2015 року стартував Міжнародний конкурс інвестиційних проектів, метою якого є сприяння українському бізнесу при виході на європейський ринок. Захід організований Міжнародним правовим центром EUCON, Польсько-Українською господарчою палатою, Міжнародним аудиторським союзом.

Для цього достатньо подати заявку на участь у конкурсі (http://www.eucon.ua/konkurs/), відповідно до вимог та у терміни, визначені Положенням про Порядок проведення Міжнародного конкурсу інвестиційних проектів (http://eucon.ua/konkurs/Polozhennya.pdf).

Презентація 25 кращих проектів відбудеться у рамках щорічного Міжнародного форуму «ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОГО БІЗНЕСУ», який пройде 14-15 травня 2015 року у Варшаві.

25 фіналістів Конкурсу отримають можливість презентації власного проекту для урядових та ділових кіл Польщі. Для 5 переможців відкриються додаткові можливості щодо реалізації своїх проектів на території Республіки Польща.

Проекти надсилати на електронні адреси: Konkurs@eucon.ua, km.rc.invest@ukr.net. Кінцевий термін подачі матеріалів на конкурс 25 квітня 2015 року.

Телефон для довідок: (0382) 65 47 15.