Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Конкурс щодо закупівлі квартир для військовослужбовців ЗСУ

07 вер 2015

            Міністерством оборони України оголошено про проведення конкурсу щодо закупівлі квартир на вторинному ринку (готове житло) та на умовах пайової участі для забезпечення житлом військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей.

            Детальна інформація стосовно проведення конкурсу розміщена та оприлюднена на офіційному веб-сайті Міністерства оборони України (www.mil.gov.ua, розділ «Державні закупівлі» підрозділ «Конкурсна комісія з відбору пропозицій щодо закупівлі квартир»), а також 28.08.2015 опублікована у газеті «Народна армія».

            Розкриття конкурсних пропозицій буде здійснено 09 вересня 2015 року о 14.30 год.

            Закупівля (придбання) житла здійснюється відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на будівництво (придбання) житла для військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 лютого 2011 року № 147 та за рахунок бюджетних коштів, що передбачені в Державному бюджеті на фінансування Збройних Сил України в 2015 році.

            Для надання роз’яснень та інформації можливо звернутись до Департаменту капітального будівництва Міністерства оборони України за тел./факс (044) 243-64-77.