Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До відома суб’єктів господарювання!

07 вер 2015

Рішенням сесії Хмельницької обласної ради від 07 квітня 2015 року №19-31/2015 затверджено програму розвитку малого і середнього підприємництва Хмельницької області на 2015-2016 роки, заходами якої передбачено здійснення фінансової підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва шляхом часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами підприємництва для реалізації інвестиційних проектів (далі –компенсація).

На виконання заходів Програми Хмельницька обласна державна адміністрація оголошує від 01 вересня до 01 жовтня 2015 року прийом документів на участь у конкурсному відборі суб’єктів підприємництва на отримання компенсації.

Умови участі у конкурсному відборі та основні засади проведення конкурсу визначено у Порядку часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів, який є додатком до Програми.

Електронну версію Порядку розміщено на сторінці “Конкурсний відбір” у розділі “Економіка та підприємництво” офіційного сайту облдержадміністрації.