Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Всеукраїнська акція «За чисте довкілля»: приєднуйтесь

24 бер 2015

У березні-травні 2015 року в Україні проходить щорічна акція «За чисте довкілля». Нетішин і нетішинці завжди охоче її підтримують. Під час проведення акції передбачається провести комплекс заходів із озеленення, забезпечення чистоти і порядку, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ побутових та інших відходів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних і господарських майданчиків, вулиць, доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, очищення від сміття берегів водойм, а також належна підготовка до Великодніх та травневих свят.

Згідно з розпорядженням міського голови від 23 березня 2015 року щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля» на території міста триватиме від 23 березня до 08 травня 2015 року. Дні довкілля (благоустрою) відповідно відбудуться 03 та 24 квітня цього року. Початок – о 09.00 годині. Збір біля адмінбудівлі виконавчого комітету міської ради

Закликаємо взяти активну участь у заходах мешканців міста, підприємства, установи й організації різних форм власності, громадські організації, учнівську молодь та студентів.

Разом наведемо лад у нашому місті – зробимо його кращим і чистішим.

Нагадуємо про необхідність запастись рукавичками та пакетами для сміття.

 

Оргкомітет