Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги громадян пільгових категорій!

29 тра 2015

Законом України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів» від 28.12.2014 року № 76-VШ внесено зміни до деяких законів, якими з 01.06.2015 року вилучено норми щодо пільгового проїзду окремих категорій громадян.

Постановою Кабінету Міністрів України від 17.05.1993 року № 354 «Про безплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування» передбачено безплатний проїзд для пенсіонерів за віком на міському пасажирському транспорті загального користування (крім метрополітену і таксі) та приміських маршрутах, також її чинність постановою Кабінету Міністрів України від 16.08.1994 року № 555 поширено на інвалідів.

Таким чином, громадяни, які втратили своє право на пільговий проїзд згідно із законами, але при цьому є пенсіонерами за віком чи інвалідами, зможуть реалізувати право пільгового проїзду на міському пасажирському транспорті загального користування (крім метрополітену і таксі) та приміських маршрутах на підставі вказаних постанов за наявності відповідного посвідчення.

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні соціального захисту населення (просп. Незалежності, буд.29 каб.№2 або за тел. 4-10-04).

 

В.Л.Склярук, начальник управління соціального
захисту населення виконавчого комітету міської ради