Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Формування Громадської ради

09 лют 2015

З метою забезпечення участі громадян в управлінні справами місцевого значення, налагодження ефективної взаємодії органу місцевого самоврядування з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації місцевих програм, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», виконавчий комітет Нетішинської міської ради розпочинає роботу з формування Громадської ради при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради.

Запрошуємо представників громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України, подати заявку для участі в ініціативній групі з підготовки установчих зборів Громадської ради при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради.

Заява подається у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства та засвідчена печаткою.

Заява має містити низку обов’язкових реквізитів, зокрема:

- органу – утримувача заяви;

- повне найменування інституту громадянського суспільства (відповідно до реєстраційних документів);

- прізвище, ім’я, по батькові та посаду особи, уповноваженої представляти інститут громадянського суспільства в ініціативній групі;

- контактні дані інституту громадянського суспільства;

- дату складання заяви;

- підпис особи, що має право на вчинення дій від імені інституту громадянського суспільства;

- згоду інституту громадянського суспільства на оприлюднення поданої інформації;

- згоду делегованого представника на оприлюднення його персональних даних.

Перелік належним чином засвідчених додатків до заяви:

- рішення керівника інституту громадянського суспільства, якщо інше не передбачено його установчими документами, про делегування представника для участі в ініціативній групі, засвідчене печаткою;

- копії документів, що підтверджують легалізацію інституту громадянського суспільства;

Документи приймаються виконавчим комітетом Нетішинської міської ради до 17 лютого 2015 року за адресою: 30100, м. Нетішин, вул. Шевченка 1, з 08.00 до 17.00 години (крім вихідних та святкових днів).