Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги суб’єктів господарювання!

26 бер 2015
Хмельницька торгово-промислова палата спільно із Хмельницькою облдержадміністрацією, Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій, Регіональною радою підприємців Хмельницької області 1 квітня 2015 року проводить семінар на тему: «Всесвітня торговельна система: вплив СОТ та ЄС на український бізнес». Семінар проводиться в рамках проекту «Торговельна політика і практика в Україні», який реалізується за фінансової підтримки Уряду Швеції. Участь у заході візьмуть: Валерій П’ятницький – уповноважений українського уряду з питань євроінтеграції, Ігор Бураковський – Голова Правління Інституту економічних досліджень та політичних консультацій, Олександр Бородиня – член громадської ради при Державній митній службі України.

Метою заходу є інформування щодо процедур і форматів комунікації в рамках функціонування СОТ. В програму семінару включено наступні питання:

  • Угода про асоціацію між Україною та ЄС: переваги та виклики для бізнесу;
  • механізми захисту бізнес-інтересів у системі СОТ;
  • прозорість та передбачуваність торговельної політики, вплив торговельної політики на діловий клімат: що змінилося після вступу України до СОТ (за результатами опитування ІЕД «Ділова думка»);
  • інструменти торговельного захисту;
  • автономні торговельні преференції для України з боку ЄС;
  • реформування системи технічного регулювання в Україні: стан та перспективи з точки зору СОТ та європейської інтеграції.

До участі у заході запрошуються представники бізнесу і бізнес-асоціацій, в першу чергу українські виробники та експортери, які постачають товари та послуги в країни-члени СОТ.

Захід відбудеться о 10.00 у конференц-залі Хмельницької торгово-промислової палати (м. Хмельницький, вул. Подільська, 109/1).