Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги громадян м.Нетішин!

23 кві 2015

Протягом травня представниками російських ЗМІ, підконтрольними силовим структурам РФ, плануються інформаційні акції, спрямовані на поширення матеріалів за наступними тематичними блоками:

  1. «Наші діти разом воювали, а їх українські нащадки стали фашистами»;
  2. «У 1945-ому Росія звільнила країни Європи від «коричневої чуми», а тепер звільнить від фашизму й Україну»;
  3. «Дії української влади 2 травня 2014 року призвели до одеської «Хатині»;
  4. «Вогнем і металом!» - застосування засобів масового знищення/руйнування українськими військами та «нацистськими територіальними формуваннями» на територіях «волелюбних ДНР/ЛНР», як приклад наступності поколінь «бандерівських пособників Гітлера» та сучасних українських військових і добровольців.

Вищевказані матеріали направлені на досягнення наступних цілей:

  1. Дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні;
  2. Зриву мобілізації;
  3. Дискредитації керівництва нашої держави;
  4. Провокування масових заворушень в Маріуполі, Харкові, Одесі, Миколаєві, Херсоні тощо, за участю «зомбованих» російською пропагандою представників інших регіонів України, в тому числі Хмельницької області;

Особи, причетні до проведення зазначеної діяльності діють в інтересах РФ та можуть бути членами диверсійних груп, які в першу чергу спрямовані на здійснення диверсій на мостах, шляхопроводах та інших об’єктах критичної інфраструктури.

Кожен свідомий громадянин повинен повідомляти компетентні структури (регіональні підрозділи МВС, СБ України, ДСНС) про осіб, які намагаються дестабілізувати обстановку, та підозрілі ситуації або осіб в оточенні об’єктів критичної інфраструктури, основним з яких в Хмельницькій області являється ВП «Хмельницька АЕС» ДП НАЕК «Енергоатом».

«НЕ ВПУСТИМО ВІЙНУ В НАШ ДІМ!!!