Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У полі зору – протипожежний захист

22 сер 2019

У середу, 21 серпня, під головуванням першого заступника міського голови Івана Романюка відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій. На даному засіданні були присутні керівники підприємств, установ та організацій, керівництво 3-го Державного пожежно-рятувального загону та Славутського районного сектору ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

У порядку денному розглядались питання стану виконання заходів протипожежного захисту на об’єктах підвищеної поверховості, протипожежного захисту та підготовки закладів освіти до 2019-2020 н.р. , організації заходів щодо використання та утримання фонду захисних споруд цивільного захисту, виконання приписів органів державного нагляду (контролю) у сфері пожежної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей, протипожежного водопостачання в Нетішині та Старому Кривині. Також підводитись підсумки купального сезону 2019 року та аналізувалось проведення спеціальних об’єктових навчань та тренувань.

 Слід зауважити, що вже не вперше піднімалося питання не можливості під’їзду пожежних автомобілів до висотних житлових будинків у зв’язку з великою кількістю автомобілів, припаркованих на проїжджій частині дороги. Як наголошували на засіданні комісії еменесники, відсутність доступу до житлових будинків для пожежних автомобілів збільшує час вільного розвитку пожежі і унеможливлює успішне проведення дій по гасінню пожеж та рятуванню людей.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради