Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У місті посилено протиепідемічні заходи

19 бер 2020

У четвер, 19 березня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання тимчасової протиепідемічної комісії (оперативного штабу) щодо запобігання занесенню та поширенню на території Нетішинської міської ОТГ гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом COVID-19. На ньому обговорювались питання функціонування блокпостів при в’їзді та виїзді з міста та алгоритм взаємодій їхньої роботи. Протиепідемічні заходи становляться більш суворіші. Отже, на блокпостах організовано цілодобове чергування поліцейських, перепустки видаватимуться тільки поліцейськими, які діятимуть відповідно до чинного законодавства та нормативних документів. Відтепер будуть перекрити всі, без винятку, виїзди та в’їзди до Нетішина.
Детально обговорювався і алгоритм взаємодії структурних підрозділів виконкому, установ, підприємств міста щодо запобігання занесенню та поширенню захворювання на корона вірус. Особлива увага буде приділена особам, які повертаються до рідного міста із-за кордону. У випадку, якщо вони відмовлятимуться від самоізоляції – нестимуть відповідальність згідно з чинним законодавством, адже Верховною Радою України прийнятий закон про кримінальну відповідальність за порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням.
Нині в посиленому режимі працюють КНП НМР «Центр ПМСД» та КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин». У медсанчастині облаштовано обсерваційне відділення на 15 ліжок, яке запрацює вже завтра, в п’ятницю, 20 березня.
 
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради