Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Спілкування було жвавим та конструктивним

10 лип 2019

У вівторок, 9 липня, міський голова Олександр Супрунюк спілкувався з мешканцями будинків № 24, 26 по просп. Незалежності та № 2, 4 по вул. Висоцького. На зустрічі також були присутні перший заступник міського голови Іван Романюк, заступник міського голови Ольга Бобіна, начальник управління соціального захисту населення Валентина Склярук, директор КП «Благоустрій» Віктор Кондрацький, представники КП «ЖКО» на чолі з керівником Олександром Третяком.

 Нетішинці активно спілкувались з представниками влади. Питань різного роду було багато. Так, мешканці буд. №2 по вул. Висоцького, а їх зібралось чимало, переймались капітальним ремонтом свого будинку – потребує ремонту покрівля. Разом з тим вони цікавились чи може здійснити в під’їзді ремонт КП «ЖКО» та за якими умовами можна отримати безвідсоткову позику на ремонт ліфта у будинку, де управителем є КП «ЖКО». Як з’ясувалось, потребує вирішення проблема, яка багато часу додає клопоту мешканцям цього будинку – з підвалу каналізація часто затоплює квартири 1 поверху, а КП «ЖКО», попри обіцянки, так і не проведені відповідні ремонтні роботи.

 Мешканці буд. № 28 по просп. Незалежності цікавились, коли в їхньому будинку буде проведений ремонт гермошвів (заплановано на вересень) та куди подівся контейнер для збору пластику. Нині в дворі на 4 будинки лише 1 контейнер.

 Містяни нарікали на жахливий стан ділянки тротуару між буд. №4 по вул. Висоцького та зош №2, на погане освітлення дворової території (НЕФКО незабаром розпочне реалізацію проекту щодо реконструкції вуличного освітлення в місті), на хаотичну паркову біля будинків автомобілів водіями. Люди цікавились у представників КП «ЖКО» складовою послуги з управління будинком (йшлося про вивезення сміття), яка щомісяця зазначена різна у їхніх платіжних повідомленнях.

Хотіли нетішинці почути від Олександра Супрунюка інформацію щодо перспективи функціонування міського ринку, причини виселення «Нашого краю» з торгового центру та зайняття вільної площі іншим орендатором, ситуації з випалюванням вугілля в Нетішині, безпритульними тваринами та ін..  Люди звернулись з проханням встановити в затінку лавочки в їхньому дворі, відремонтувати «гірку»  - елемент дитячого майданчика та дерев’яний автомобіль, який в минулому році був зроблений на дитмайданчику руками батьків.

 А на закінчення зустрічі містяни дякували тим працівникам комунальних підприємств «Благоустрій» та «ЖКО», які здійснюють прибирання їхніх будинків, дворової та прибудинкових територій.

Усі проблеми, озвучені нетішинцями взято до уваги. Про хід їх виконання можна буде дізнатися на офіційному сайті Нетішинської міської ради, на сторінці виконавчого комітету в соціальній мережі «Фейсбук», з інформаційного листка, який буде розміщено згодом на дошці оголошень у кожному під’їзді.

 Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради