Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Хмельницькій області розпочато масштабну акцію "Повідом про незадекларовану працю"

27 лис 2018

Виконавчим комітетом Нетішинської міської ради спільно з Управлінням Держпраці у Хмельницькій області,  Головним управлінням Пенсійного фонду України в області, Головним управлінням ДФС у Хмельницькій області розпочато масштабну акцію «Повідом про незадекларовану працю».

 Як зазначив начальник Управління Держпраці у Хмельницькій області Олексій Глушаков: «Акція триватиме до кінця року та охопить, в першу чергу, міста обласного значення, територіальні громади з найбільшою густотою населення. Мета заходу – детінізація на ринку праці. Викорінення такого явища, як використання праці офіційно не оформленого або не повністю оформленого відповідно до чинного законодавства працівника». Якщо ви працюєте без оформлення трудового договору, оформленні на неповний робочий час (на півставки), а фактично виконуєте роботу повний робочий час, Ви маєте можливість звернутись до Виконавчого комітету Нетішинської міської ради (тел. (03842) 3-37-02 – приймальня міського голови, 9-06-15 – інспектор праці, електронна пошта: miskrada@netishynrada.gov.ua), до управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради (тел. (03842) 3-43-22 – відділ праці та зайнятості, електронна пошта: 6826socnetishin@ukr.net)  або в Управління Держпраці у Хмельницькій області (поштова адреса: 29013, м. Хмельницький, вул. Кам’янецька,74; тел. (0382) 65-64-48, 096-441-62-74, електронна пошта: 22km@dsp.gov.ua).

В повідомленні необхідно вказати:

-         назву суб’єкта господарювання;

-         код ЄДРПОУ;

-         юридичну та фактичну адресу;

-         кількість незадекларованих працівників.

Закликаємо усіх жителів міста Нетішин не бути байдужими та проявити свою громадянську позицію та відстоювати свої права.