Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У полі зору спостережної комісії – шляхи до соціальної адаптації осіб умовно-засуджених та звільнених з місць позбавлення волі

28 лют 2018

У вівторок, 27 лютого, заступник міського голови Ольга Бобіна провела чергове засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради. Порядок денний засідання містив 3 важливих питання. Першим члени комісії заслухали звіт голови ГО «Милосердя», заступника голови спостережної комісії Світлани Папіж про проведення лекцій та спілкувань для осіб умовно засуджених та звільнених з місць позбавлення волі. Акцентувалася увага присутніх на належній соціальній адаптації раніше засуджених осіб та унеможливлення їх повторного втягнення в злочинну діяльність.

В ході засідання розглядалися повідомлення з Славутського МРВ з питань пробації про здійснення громадського контролю за засудженими та проведення роботи протягом відбування покарання з метою виправлення та ресоціалізації.  Взято на облік спостережної комісії мешканку міста, засуджену Славутським міськрайонним судом за ст. 185 ч.1 КК України до покарання у виді  100 годин громадських робіт. Члени комісії обговорили графік проведення  лекцій («Пізнай та розвивай свій дар особистості», «Любов – це життя», «Коло довіри», «Що таке гріх та вплив його на життя», «Любов до самого себе», тощо) у  2018 році для осіб умовно засуджених  та звільнених з міст  позбавлення волі.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету міської ради

Ключові слова: Cпостережна комісія Нетішин