Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У парку культури та відпочинку облаштовують алею та площу поблизу міської сцени

12 лис 2018

На початку жовтня у парку культури та відпочинку, який розташований за виконавчим комітетом Нетішинської міської ради розпочалися роботи по облаштуванню основи для укладання бруківки на алеї та площі поблизу міської сцени.
Слід зауважити, що управлінням капітального будівництва виконавчого комітету міської ради в ході реалізації функцій замовника будівництва об’єктів комунальної власності було вжито заходів щодо виготовлення проектної документації по об’єкту «Будівництво міського парку культури та відпочинку». За результатами відкритих торгів е електронній системі закупівель «ProZorro» переможцем визнано ПП «Техномаркет». Після укладення договору підряду та отримання необхідних дозвільниик документів підрядник приступив до виконання робіт на об’єкті. Після завершення робіт новозбудований об’єкт буде передано на баланс комунального підприємства «Комфорт».
Враховуючи те, що на території майбутнього парку працює важка будівельна техніка, звертаємось до мешканців міста з проханням оминати територію будівельного майданчика, не псувати огороджувальні стрічки та стовпчики, а також тимчасово обмежити відпочинок на території поблизу будівельного майданчика.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради