Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині розпочато щорічну всеукраїнську акцію з благоустрою «За чисте довкілля»

02 кві 2018

До відома керівників всіх установ, організацій, підприємств, суб’єктів господарювання (незалежно від форм власності), закладів охорони здоров’я, культури, освіти, торгівлі та жителів міста!

Відповідно до розпорядження міського голови у Нетішині від 28 березня до 5 травня 2018 року проходить щорічна акція «За чисте довкілля», у рамках якої 20 квітня відбудеться День благоустрою.

Закликаємо взяти активну участь в акції усіх мешканців міста, працівників підприємств, установ і організацій всіх форм власності, громадські організації, учнівську молодь та студентів. Нетішинці завжди активні щодо приведення рідного міста в охайний та привабливий вигляд. Давайте і цього разу гуртом, прихопивши з собою рукавички та мішки для сміття, вийдемо на вулиці міста задля покращання стану рідного Нетішина, у якому ми живемо, працюємо, відпочиваємо. До того ж, попрацювати у такий спосіб – це відмінна нагода об’єднатися та відчути, що ми – єдина громада! За детальною інформацією звертатися за тел.9-02-51, 9-10-22.

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради