Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині пройдуть заходи з нагоди відзначення дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

29 кві 2018

Від 4 травня у Нетішинському міському краєзнавчому музеї пройде цикл лекцій «Наш край у роки Другої світової війни»» та діятиме тематична виставка до Дня Перемоги

Від 4 травня у міській бібліотеці для юнацтва ЦБС буде розгорнута виставка-пам'ять «Перемога в серці кожного живе», у центральній міській бібліотеці ЦБС – книжкова виставка «Гіркої пам’яті ковток»

5 травня о 15.00 год. у великій залі Палацу культури відбудеться IX міський конкурс пісні, танцю та читання військову тематику «Ми з піснею пройшли усю війну»

6 травня о 14.00 год. у концертній залі Будинку культури пройде святковий концерт до Дня Перемоги «Сьогодні всі квіти для Вас, ветерани»

7 травня

об 11.00 год. у центральній міській бібліотеці ЦБС відбудеться історична година «Україна пам’ятає»

о 12.00 год. у міській бібліотеці для дітей ЦБС – перегляд віртуальної виставки «Уклін живим, загиблим – слава»

8 травня

об 11.00 год. у міській бібліотеці №3 спільно з міською бібліотекою №4 ЦБС пройде година  пам’яті «Їхні славні імена в літописі Другої світової війни»

о 14.00 год. у великій залі Палацу культури урочистості до Дня пам’яті та  примирення

9 травня

8.30 год. – виступ муніципального духового оркестру (площа біля магазину «Універмаг», що на проспекті Незалежності, 20)

8.30-9.00 год. – збір учасників урочистої ходи (площа біля магазину «Універмаг», що на проспекті Незалежності, 20)

9.00 год. – урочиста хода ветеранів війни, працівників підприємств, установ, організацій та мешканців міста до пам’ятника загиблим воїнам (просп. Незалежності, 20 – вул. Старонетішинська)

9.30-10.30 – мітинг-реквієм, приурочений Дню пам’яті та примирення і 73-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, та покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам у роки війни (вул. Старонетішинська)

Оргкомітет