Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині продовжується літня оздоровча кампанія для дітей

15 сер 2018

Цікаві та захоплюючі подорожі, робота в гуртках за інтересами, спортивні змагання, концертні програми, театралізовані вистави, танцювальні марафони, дискотеки, показ фільмів, здорове харчування – триває літня оздоровча кампанія для дітей.
З початку оздоровчої кампанії 2018 року до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за кошти міського, обласного та державного бюджетів направлено 1066 дітей з нашого міста. З них: діти-сироти та позбавлені батьківського піклування – 44, діти з обмеженими можливостями – 44, малеча з багатодітних родин – 287, діти учасників АТО – 57, діти-переселенці – 11, діти з сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах – 160 та інші категорії.
Як розповіла начальник відділу молоді і спорту виконавчого комітету міської ради Любов Рябчук, 180 путівок придбано за кошти міського бюджету.
Дітвора відпочивала в таборах, дитячих закладах санаторного типу, які знаходяться на території Хмельницької, Рівненської, Миколаївської, Одеської та Івано-Франківської областей. Нагадаємо, що цьогоріч з бюджету нашого міста на літню оздоровчу кампанію було виділено 1 млн. 310 тис. 295 грн. Придбання путівок у дитячі оздоровчі табори для дітей працівників бюджетної сфери міста, дітям працівників комунальних підприємств міста забезпечувалася шляхом часткової оплати вартості путівки із бюджету міста, талановитим і обдарованим дітям, дітям учасників АТО та бойових дій оплачувалася повна вартість путівки, сума якої складає 4 тис.300 грн. Організатором та координатором оздоровчої кампанії є відділ молоді і спорту виконавчого комітету міської ради.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради