Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині завершено карантин: з 19 лютого усі в школу

16 лют 2018

Сьогодні, 16 лютого, на засіданні робочої групи щодо моніторингу епідситуації з грипу та ГРВІ у місті, було вирішено завершити карантин, оскільки грип та ГРВІ почав відступати, захворюваність у Нетішині – знижується. Узгоджено, що навчання у школах відновиться з понеділка, 19 лютого.

За інформацією Нетішинського міськрайонного відділу ДУ «Хмельницький ОЛЦ МОЗ України», з 12 лютого по 16 лютого 2018 року зареєстровано 478 випадки ГРВІ в тому числі 17 випадків грипу (дорослих – 123 випадки, в тому числі 3 випадки грипу, що становить 23%, дітей до 17 років – 355 випадків, в тому числі 14 випадків грипу, що становить 77%). В порівнянні з минулим тижнем захворюваність зменшилася на 38% (серед дорослого населення захворюваність зросла на 5%, серед дітей – зменшилася на 52%). Епідеміологічний поріг на поточний тиждень не перевищено на 18%.

Відповідно до розпорядження міського голови «Про скасування карантинних заходів у місті Нетішині» від 19 лютого 2018 року відновлюється навчання в загальноосвітніх навчальних закладах міста, ПСМНЗ «Нетішинська міська художня школа» та «Нетішинська міська школа мистецтв», Будинку дитячої творчості, клубі «Юний технік», Краєзнавчому центрі, проведення групових занять та культурно-масових заходів в КЗ «Палац культури міста Нетішина», КЗ «Будинкок культури», відвідування бібліотек ЦБС. Також відновлюється експлуатація СК «Енергетик», басейну, КДЮСШ.

Але керівникам та власникам аптечної мережі міста усе ж таки потрібно підтримувати необхідний запас антивірусних препаратів, протигрипозної вакцини та дезінфекційних засобів.

Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Ключові слова: Карантин