Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Сьогодні "Золотий ключик" відзначив 30-річний ювілей

22 лис 2018

Весело, з піснями і танцями, численними гостями, щирими вітаннями, відзначив свій 30-річний ювілей дошкільний навчальний заклад (центр розвитку дитини) «Золотий ключик».
30 років – час підбиття підсумків, роздумів про досягнення, успіхи, плани на майбутнє. За ці роки дитячий садок пройшов нелегкий шлях не тільки становлення, але й накопичення педагогічного досвіду, підвищення якості роботи, творчого пошуку, поліпшення матеріально-технічної бази. День народження «Золотого ключика» – це особливе свято, справжній калейдоскоп дитячих голосів, бешкетних очей, посмішок і сміху, відкриттів і гри. Саме з таким настроєм і зустрічав сьогодні, 22 листопада, дитячий садок свій ювілей та приймав привітання від почесних гостей. На свято завітала заступник міського голови Ольга Бобіна, начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Василь Мисько, головний спеціаліст з дошкільного виховання управління освіти виконавчого комітету міської ради Наталія Рабченюк, керівники загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, ветерани дошкільної освіти, хто працював у дитячому садку з початку його заснування, вихованці й випускники, представники батьківського комітету.
Зі словами привітання виступила заступник очільника міста Ольга Бобіна. Ольга Петрівна згадала яскраві 80-ті роки у «Золотому ключику», адже трудова діяльність заступника починалася саме з нього. Вона подякувала керівництву і працівникам дитячого закладу за багаторічну сумлінну працю, побажавши їм невичерпної енергії, наснаги і благополуччя та вручила подарунковий сертифікат та подяку завідувачу дитячого садка Оксані Григорук. З нагоди відзначення 30-річного ювілею ДНЗ №8, від імені виконавчого комітету міської ради Почесними грамотами і цінними подарунками були відзначені: помічники вихователів Наталія Білоус і Ірина Чіжова, діловод Марина Торкулець, сторож Людмила Чернявка, вихователь Тетяна Шумбарська. До привітань приєднався начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Василь Мисько та головний спеціаліст з дошкільного виховання управління освіти Наталія Рабченюк. За багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки, професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди 30-річчя від дня заснування ДНЗ №8 Василь Мисько вручив грамоти працівникам закладу. Під час святкового вечора ностальгічні спогади лунали від ветеранів праці, для яких стіни «Золотого ключика» довгий час були рідними, що віддали частинку своєї душі і серця дитячому садку. Особливі слова подяки за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей висловила завідувач дошкільного закладу Оксана Григорук ветеранам праці та працівникам. Концерт, приурочений даті, колектив дитячого садка підготував з притаманною йому творчою винахідливістю – 30-річну історію закладу відтворили завдяки старим фотографіям, які зберігаються в архіві садочку. Талановиті вихованці під керівництвом досвідчених вихователів та юні гості дошкільного закладу – учні Нетішинської міської школи мистецтв та Народний театр пісні «Криниченька» Будинку дитячої творчості дарували присутнім яскраву і водночас зворушливу концертну програму.
Уже 30 років, день у день, в дошкільному навчальному закладі (центрі розвитку дитини) «Золотий ключик» працюють люди, які всю свою душу і серце віддають дітям, даруючи малятам щасливий світ дитинства. Тож нехай заклад переживе ще не одну святкову дату, а ті хороші справи, які уже зроблено за ці роки, будуть дороговказом для наступних поколінь педагогів.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради