Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Спостережна комісія засідала у новому складі

25 січ 2018

Сьогодні, 25 січня, під керівництвом заступника міського голови Ольги Бобіної пройшло перше у 2018 році засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради. На засідання були запрошені заступник начальника Славутського МРВ з питань пробації ЦЗМУ з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції Андрій Пітніцький і член всеукраїнського благодійного фонду «Мир і добробут» Руслан Заєць. Порядок денний містив 2 важливих питання.

Першим члени комісії розглянули та взяли до відома звіт голови спостережної комісії про роботу її членів у 2017 році. Ольга Петрівна доповіла присутнім, що у минулому році на облік було взято 29 осіб, які вчинили різного роду правопорушення і були засуджені до відбування покарання, була здійснена допомога у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання, зокрема, проведено 7 лекцій із залученням психологів, медичних працівників і працівників зайнятості. Одноголосно було обрано нового члена комісії Руслана Зайця (члена всеукраїнського благодійного фонду «Мир і добробут»).

Були розглянуті і взяті до відома повідомлення з кримінально-виконавчої інспекції про здійснення громадського контролю за засудженими та проведення роботи протягом відбування покарання з метою виправлення і ресоціалізації 6 осіб. На завершення засідання Ольга Бобіна наголосила, що і надалі буде проводитися  активна виховна робота з особами умовно-достроково звільненими від відбування покарання, громадський контроль за їх поведінкою протягом не відбутої частини покарання, а також надаватиметься допомога у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання.

Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Ключові слова: Засідання