Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Рятувальники провели спільну нараду з представниками спеціалізованих служб міста

27 лип 2018

 

Державна політика у сфері цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру здійснюється на принципах пріоритетності завдань, спрямованих на рятування життя та збереження здоров’я людей і довкілля, та безумовного надання переваги раціональній і превентивній безпеці.

На територіі міста Нетішин здіснює виробничу діяльність декілька потенційно-небезпечних об’єктів, окрім того, на відстані 2.4 км від міста розташований радіаційно-небезпечний об’єкт Хмельницька атомна електростанція. Задля підвищення знань та навчання спеціалізованих служб цивільного захисту діям при надзвичайних ситуаціях, 26 липня у збірному евакуаційному пункті, що знаходиться в адміністративній будівлі виконавчого комітету Нетішинської міської ради, відбулася спільна нарада відповідних служб та рятувальників міста.

Даний захід проводився з метою вдосконалити оперативність реагування на можливі надзвичайні ситуації, злагодженість дій та взаємодопомога між спеціалізованими службами. Розглянули питання забезпеченості засобами індивідуального захисту, засоби та способи огородження можливих місць ураження територій при нс, обговорили різноманітні сценарії можливих надзвичайних подій на території міста Нетішин. Також, заслухали і провели дискусію стосовно розпорядження міського голови щодо мобільних оперативних груп.

Подібні заходи сприяють підвищенню знань органів місцевого самоврядування у сфері запобігання надзвичайним ситуаціям, ефективного реагування на них та якісне проведення невідкладних відновлювальних робіт.

3-й державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області