Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Розпочато підготовчі роботи до зовнішньої гідроізоляції підвального приміщення адмінбудівлі виконавчого комітету

15 сер 2018

Підвальне приміщення адміністративної будівлі виконавчого комітету Нетішинської міської ради слугує як протирадіаційне укриття (ПРУ), окрім того, наразі частина приміщення використовується як громадська вбиральня.
Останнім часом питання про гідроізоляцію підвалу стало актуальним, адже внаслідок дощів неодноразово відбувалося затоплення приміщення. Це, в свою чергу, призвело до руйнування фундаменту. Бетон водою також руйнується і перестає з часом виконувати свої несучі функції, залізобетон починає втрачати свою статичну міцність.
На початку серпня виконавчим комітетом міської ради було укладено договір з приватним підприємством «КДФ» на поточний ремонт стін та перекриття підвального приміщення, що виходить за межі адмінбудівлі виконавчого комітету міської ради. Ціна договору становить 198 тис. 600 грн. На початку тижня підрядники розпочали підготовчі роботи, зокрема, розчистили територію клумби біля будівлі, зняли частину бруківки. Зовнішня гідроізоляція захистить від вологи стіни зовні будівлі і саме підвальне приміщення.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради