Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Професійне свято поліцейських

04 лип 2018

Цьогоріч вперше в Україні відзначають нове професійне свято – День поліції України. Воно з’явилося у національному календарі у 2018 році. «Служити і захищати» – таким є девіз створеної три роки тому національної поліції, яка цьогоріч 4 липня відзначає професійне свято. Три роки тому указом Президента українці позбулись слова міліціонер, натомість отримали нове сучасне визначення для місцевих правоохоронців – поліцейський. До 2018 року професійне свято відзначалося 4 серпня – у день підписання Президентом України Закону України «Про Національну поліцію». У квітні 2018 року внесено зміну до Указу Президента України від 9 грудня 2015 року № 693, яким встановлено, що День Національної поліції України відзначається щорічно 4 липня.
Сьогодні, 4 липня, в приміщенні Нетішинського відділення поліції відбулися урочистості з нагоди Дня поліції України. Привітати нетішинських правоохоронців завітав міський голова Олександр Супрунюк, керуючий справами виконавчого комітету Нетішинської міської ради Оксана Брянська, начальник Нетішинського відділу Шепетівської місцевої прокуратури Володимир Гончарук, суддя Нетішинського міського суду Оксана Гавриленко. З щирими привітаннями до колег звернувся новоспечений начальник Нетішинського відділення поліції Володимир Загорський. Він подякував особовому складу за мужність, витримку, самоввідачу, охорону спокою та життя нетішинців. За активну участь в профспілковому русі, позитивні результати службової діяльності та з нагоди професійного свята Володимир Вікторович нагородив Почесними грамотами Професійної спілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України лейтенанта поліції Катерину Грабовецьку, майора поліції Валентина Антонюка, підполковника поліції Олександра Яковця.
До привітань приєднався міський голова Олександр Супрунюк побажавши поліцейським завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну мужність, успіхів у службі, розуміння та підтримки від рідних і близьких, благополуччя, добра та мирного неба над головою. За гарною традицією за особистий внесок у зміцнення законності й правовопорядку, сумлінну працю, професійну майстерність та з нагоди Дня Національної поліції України Подяками виконавчого комітету міської ради та цінними подарунками були відзначені найкращі працівники Нетішинського відділення поліції Славутського відділу поліції ГУНП у Хмельницькій області: інспектор з режиму секретності Володимир Арістов, слідчі слідчого відділення Віталій Коваль і Тарас Майстрик, інспектор з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи сектору превенції Сергій Макарчук, старший інспектор-черговий сектору реагування патрульної поліції №3 Борис Максимов, помічник чергового сектору реагування патрульної поліції №4 Микола Озімковський, старший інспектор-черговий сектору реагування патрульної поліції №3 Віталій Паламарчук, оперуповноважений сектору кримінальної поліції Олександр Помазан, помічник чергового сектору реагування патрульної поліції №1 Олександр Рабченюк та старший інспектор-криміналіст слідчого відділення Валерій Яковець. На завершення заходу начальник поліції Володимир Загорський подякував гостям за побажання та запевнив, що колектив нетішинських правоохоронців і надалі налаштований віддавати всі сили на боротьбу зі злочинністю та на охорону громадського порядку.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради