Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Педагоги Клубу "Юний технік" ділилися досвідом

09 лис 2018

Є в нашому місті позашкільний центр технічної творчості, що має назву Клуб «Юний технік». Там навчаються енергійні, креативні та талановиті діти, тоді як розвиток обдарованих вихованців забезпечують не менш творчі та талановиті педагоги. Успішна робота гуртків закладу, участь в різноманітних змаганнях, конкурсах та виставках обласного, Всеукраїнського і Міжнародного рівнів подарували їм славу в різних куточках України та за кордоном.
Сьогодні, 8 листопада, у Нетішин завітала в.о. директора Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді Марія Гаєвська разом з творчою делегацією керівників гуртків початкового технічного моделювання із міст та районів Хмельницької області, аби на власні очі побачити сучасну стратегію розвитку позашкільної технічної освіти у нашому місті, зокрема, перейняти досвід, навички професійної майстерності керівника гуртка-методиста початкового технічного моделювання Клубу «Юний технік» Любові Бєланової. За словами Марії Володимирівни, Нетішин – це місто, яке відрізняється потужним інтелектуальним, творчим та науково-технічним потенціалом, саме тут багато років злагоджена та продуктивна робота керівництва міста, педагогів та вихованців дає гарні результати. На відкриття семінару завітав очільник міста Олександр Супрунюк та начальник управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради Василь Мисько.
Директор Клубу «Юний технік» Микола Заремський ознайомив присутніх із специфікою роботи закладу та основними критеріями успішної діяльності вчителів та дітей за допомогою відеопрезентації, що підготували вихованці гуртка «Юні відеооператори», керівник Катерина Костецька. У рамках семінару «Професійна майстерність педагога – запорука успіху дитини в гуртку» гості на декілька годин заринулися у цікавий світ дитинства. Керівник гуртка-методист Любов Бєланова запропонувала колегам насичену програму логічних ігор та завдань, які дозволяють розвивати творчу особистість на заняттях початкового технічного моделювання, провела майстер-клас з виготовлення рухомої паперової іграшки. Активну участь у виконанні завдань та вправ взяв начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Василь Мисько. Керівник гуртка «Юні відеооператори» Катерина Костецька підготувала для гостей тренінгові вправи, які дозволяють об’єднати колектив, згуртовують та створюють передумови для ефективної спільної роботи. На завершення творча делегація прогулялася вулицями міста енергетиків, керівники гуртків відвідали навчально-тренувальний центр ВП ХАЕС.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради