Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині оголошено карантин

05 лют 2018

Відповідно до розпорядження міського голови «Про епідситуацію з гострих респіраторних вірусних інфекцій та грипу у місті Нетішині», у зв’язку з різким підвищенням показників захворюваності на грип та ГРВІ, у місті Нетішин від 6 до 12 лютого 2018 року включно припиняється навчання в загальноосвітніх навчальних закладах міста, ПСМНЗ «Нетішинська міська художня школа» та «Нетішинська міська школа мистецтв», в Будинку дитячої творчості, клубі «Юний технік», Краєзнавчому центрі, проведення групових занять та культурно-масових заходів у КЗ «Палац культури міста Нетішина», КЗ «Будинок культури», відвідування бібліотек ЦБС. Роботу дошкільних навчальних закладів міста проводити у посиленому протиепідемічному режимі.

Також рекомендується тимчасово припинити експлуатацію СК «Енергетик», басейну, КДЮСШ. Рекомендується носити 4-ох шарові марлеві пов’язки, суворо дотримуватись санітарно-гігієнічного, протиепідемічного та дезінфекційного режиму. ВП «Хмельницька АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» рекомендовано провести профілактичні заходи серед персоналу в місцях великого скупчення людей, увести носіння 4-х шарових марлевих пов’язок. Керівникам та власникам аптечної мережі міста потрібно підтримувати необхідний запас антивірусних препаратів, протигрипозної вакцини та дезінфекційних засобів.

Також зазначаємо, що від 6 до 12 лютого 2018 року включно не проводитимуться заплановані масові заходи, зустрічі, зокрема, і звіт міського голови Олександра Супрунюка.

Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Ключові слова: Карантин