Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нетішинці – за чисте сьогодення!

20 кві 2018

Традиційно щороку в квітні-травні в Україні проходить Всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля», під час якої проводяться заходи із забезпечення чистоти і порядку в населених пунктах, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих і спортивних майданчиків, кладовищ, вулиць, доріг, зупинок міського транспорту.
Сьогодні, 20 квітня, в рамках проведення екологічної акції, на толоку вийшли працівники підприємств, організацій та установ, у тому числі колектив виконавчого комітету Нетішинської міської ради, освітяни, медики та усі небайдужі мешканці нашого міста. Зокрема, озброївшись потрібним інвентарем, працівники виконавчого комітету Нетішинської міської ради, КП НМР «Агенція місцевого розвитку», КЗ «Палац культури міста Нетішина» очистили паркову зону і берегову зону річки Горинь, на території дренажно-обвідного каналу працювали управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради разом з територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг), частину берегової території біля містка поблизу старого млина прибирали учні НВК «ЗОШ I-II ступенів та ліцей», інші установи та організації звільняли від усього зайвого закріплені за ними території. Зібране за декілька годин спільними зусиллями сміття, було вивезено працівниками КП НМР «Благоустрій» і КП НМР «ЖКО».
Благоустрій нашого міста залежить не лише від роботи працівників житлово-комунальної сфери, але й від культури і свідомості кожного з нас. Нам потрібно навчитись правильно поводитися з відходами та відповідально ставитись до природи, особливо після відпочинку. Виконавчий комітет Нетішинської міської ради вдячний усім, хто долучився до прибирання, дякуємо за небайдужість до рідного міста і активну громадську позицію.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради