Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нетішинські рятувальники посіли друге місце на чемпіонаті області з легкоатлетичного кросу

05 бер 2018

Сьогодні вони не рятувальники, а спортсмени-легкоатлети. Замість захисного одягу – кросівки і спортивна форма, а замість тривожних виїздів – легкоатлетична дистанція. 2 березня вогнеборці Хмельниччини визначали кращих атлетів-бігунів на чемпіонаті області серед пожежно-рятувальних підрозділів з легкоатлетичного кросу.

Захід відбувся на базі  навчального корпусу фізичного виховання Хмельницького національного університету. Там спортсмени долали  відстань в одну, три та п’ять тисяч метрів. Усього змагалися 66 кращих спортсменів  з усієї Хмельниччини. Серед атлетів – начальники підрозділів, командири відділень, начальники караулів і рядові бійці.  Кожен з них у своєму районі став кращим.  Судді змагань запевнили, що з кожним роком техніка і рівень спортсменів-рятувальників зростає.

У підсумку вогнеборці з Красилівського району вибороли командне «золото». Нетішинські рятувальники посіли друге командне місце. А  вогнеборці із Теофіпольського району стали бронзовими призерами змагань у командному заліку. Легкоатлети-переможці представлятимуть Службу порятунку Хмельниччини на всеукраїнських змаганнях серед органів і підрозділів цивільного захисту 15 березня у м. Миколаїв. 

За інформацією 3-го державного пожежно–рятувального загону

Ключові слова: Крос 3ДПРЗ