Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Начальник Нетішинського відділення поліції затримав грабіжника «по гарячих слідах»

07 бер 2018

2 березня до Нетішинського відділення поліції області надійшло повідомлення на лінію «102» про те, що в ліфті одного з будинків по вул. Курчатова невідомий чоловік силою заволодів майном мешканки Нетішина та втік в невідомому напрямку.

Завдяки швидкому реагуванню начальника Нетішинського відділення поліції Руслана Форсюка – без жодного спецзасобу ним було затримано грабіжника  в одному з сусідніх будинків на сходовій клітці. В ході проведення поверхневого огляду в даного громадянина було вилучено викрадене майно та наркотичні засоби. Невідомим громадянином виявився нетішинець, який неодноразово був судимий за вчинення корисно-насильницьких злочинів майнової спрямованості та наркозлочинів. Правоохоронцями для останнього оголошено про підозру у вчиненні пограбування та затримано в порядку ст. 208 КПК України, поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради звернувся до Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області з проханням відзначити начальника Нетішинського відділення поліції Руслана Форсюка за сумлінне виконання професійних обов’язків, ініціативу та високий професіоналізм.

Поліцейські радять взяти на «озброєння» кілька порад, які допоможуть вберегти своє майно, а найголовніше – здоров’я та життя від злочинних посягань:

- не варто демонструвати на вулицях та у громадських місцях значні суми грошей, коштовності та дорогі засоби зв’язку;
- коли перебуваєте у розважальних закладах, не викладайте мобільні телефони або інші гаджети на стіл чи будь-яке видне місце, а також не залишайте цінні речі без нагляду. Незнайомим людям під жодним приводом не слід дозволяти користуватися вашим засобом зв’язку;

- не носіть телефони, банківські картки чи готівку у зовнішніх кишенях одягу, сумок чи рюкзаків, особливо у багатолюдних місцях;

- на вулиці або у приміщенні, користуючись банкоматом чи терміналом, намагайтеся якомога ближче стояти до нього, щоб оточуючі не могли бачити, яку операцію ви здійснюєте, або яку суму знімаєте;

- не розмінюйте гроші стороннім чи малознайомим особам, які під цим приводом можуть вивіряти наявність у вас коштів;

- будьте обережними, заходячи у під’їзд будинку, і особливо у темну пору доби – якщо там не працює освітлення;

У разі скоєння стосовно вас пограбування чи розбійного нападу, негайно телефонуйте за номером «102», або зверніться за допомогою до будь-якої установи, що знаходиться під охороною та має кнопку екстреного виклику поліції. Дочекайтеся приїзду поліцейських, вкажіть точне місце події, напрям втечі нападника, його прикмети. Запам’ятайте – від термінового повідомлення в поліцію залежить швидкість затримання зловмисників та повернення викрадених речей.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради