Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Міською владою виявлено ще одну базу, де випалюють деревне вугілля

06 чер 2018

Вкотре здійснюючи виїзди на об’єкти у промисловій зоні Нетішина, де випалюється деревне вугілля, представниками місцевої влади тиждень тому було виявлено ще одну базу деревно-вугільного бізнесу, однак потрапити на виробничу територію вони не могли, так як земельну ділянку охороняла собака та й робітників не було.

Сьогодні, 6 червня, секретар міської ради Олена Хоменко, заступник міського голови Оксана Латишева спільно з представниками відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища виконавчого комітету Нетішинської міської ради знову виїхали на «Піонерку». Незважаючи на спротив орендаря земельної ділянки Руслана Горбатюка, їм вдалося увійти на базу. Три стаціонарних діжки, які не працювали, хоче, ще тиждень тому вони диміли, та деревина знаходились на території бази. Жодних документів, які підтверджують право здійснення такої господарської діяльності як випалювання деревного вугілля орендар не надав. Про це було заявлено до поліції. По факту реєстрації виклику працівники нетішинського відділення поліції виїхали на місце події, де взяли пояснення у свідків щодо побаченого, після чого найближчим часом ними буде проведена перевірка.

Варто зауважити, що між Нетішинською міською радою та Русланом Горбатюком у 2015 році було укладено договір на оренду землі, згідно якого, земельна ділянка передавалася в оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель і споруд будівельних організацій та підприємств.  Насправді там здійснюється виробництво плитки, однак, напевно орендар вирішив підзаробити випалюючи деревне вугілля…Інформація з’ясовується!

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради