Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Міський голова Олександр Супрунюк привітав нетішинських нацгвардійців із професійним святом

23 бер 2018

26 березня в Україні відзначається День Національної гвардії України. Указ про відзначення свята підписав Президент України Петро Порошенко в березні 2015 року, враховуючи значення і роль Національної гвардії України у виконанні завдань із забезпечення державної безпеки і оборони держави, захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку».

Сьогодні, 23 березня, у військовій частині 3043 Національної гвардії України, яка виконує функції з охорони ВП «Хмельницька АЕС», відбулись урочистості з нагоди професійного свята. Привітати гвардійців завітав міський голова Олександр Супрунюк. Очільник міста подякував військовим за високий рівень професіоналізму,  організованість та надійний захист стратегічно важливого для держави та найбільшого у нашому регіоні підприємства ВП «ХАЕС».

За стабільно високі показники у виконанні службових обов’язків, міцну військову дисципліну та з нагоди Дня Національної гвардії України Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради та цінними подарунками були нагороджені військовослужбовці військової частини 3043 Національної гвардії України, а саме: технік радіогрупи вузла зв’язку взводу ІТЗ та зв’язку прапорщик Андрій Врублевський, старший інструктор-навізник БТР взводу реагування 1 спеціальної комендатури старшина Андрій Гурський, старший інструктор (з водіння) взводу спеціального призначення старшина Артур Демчук, контролер 1 взводу 2 спеціальної комендатури прапорщик Андрій Клопов, старший інструктор (з водіння) взводу МТЗ старший прапорщик Сергій Лебейчук, контролер 2 взводу 2 спеціальної комендатури прапорщик Юрій Нікітчук, старші контролери 1 взводу 1 спеціальної комендатури прапорщики Юрій Самков та Василь Смусь, кулеметник взводу реагування 2 спеціальної комендатури солдат Андрій Трембач.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради