Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Міжнародні програми для бізнесу

21 бер 2018

З метою сприяння регіональній економіці, стимулювання зовнішньоекономічної діяльності, розвитку малого та середнього бізнесу, інформуємо про нові міжнародні програми для підприємств:

  1. Австрійська програма партнерства «Україна-Австрія: експорт у країни ЄС», зі стажуванням у Відні. Програма включає у себе навчання у Києві з австрійськими експертами (3 модулі, тестування та диплом), з перекладом та матеріалами, сприяння у пошуку партнерів, розробка індивідуальної програми візиту у Відень. (Експорт у країни ЄС,Україна-Австрія )
  2. Служба старших експертів (SES, Бонн) – надає експертну допомогу в усьому світі з метою сприяння співпраці та розвитку. З допомогою Служби старших експертів підприємства можуть запросити для вирішення конкретних технологічних або комерційних завдань досвідченого німецького експерта, який буде працювати на підприємстві від 3 тижнів до декількох місяців на добровільній та безоплатній основі.
  3. SES 

За більш детальною інформацією звертатись у Центр бізнес-освіти Київської Торгово-промислової палати. Контактна особа: Леся Засульська, тел. (044) 235-82-96; e-mail: lesya.z@kcci.org.ua.