Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Міжнародна Програма “Fit for Partnership with Germany” (“Готові до співпраці з Німеччиною”)

27 вер 2018

В рамках двостороннього співробітництва Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та німецьке Товариство з міжнародного співробітництва (GIZ) реалізують Програму з перепідготовки управлінських кадрів Німеччина-Україна: Fit for Partnership with Germany Готові до співпраці з Німеччиною.

Програма є елементом зовнішньоекономічної політики Німеччини і шляхом організації бізнес-сесій в Німеччині сприяє виходу українських підприємств на міжнародні ринки, підвищенню конкурентоспроможності українських підприємств та вдосконаленню компетенцій українських менеджерів у сфері зовнішньоекономічної діяльності.

 

У 2018-2019 роках українським менеджерам/підприємцям і керівникам підприємств пропонуються бізнес-сесії у Німеччині за наступними напрямками:

1. Економічна кооперація без галузевої специфіки, за загальними напрямками (виробництво, надання послуг, торгівля тощо).

2. Економічна кооперація з галузевою специфікою за напрямками:

2.1 Економічна кооперація у сфері енергоефективності.

2.2. Економічна кооперація у сфері переробки сміття/ екологічної утилізації відходів.

2.3. Економічна кооперація у секторі охорони здоров’я/індустрії охорони здоров’я.

2.4. Економічна кооперація в аграрному секторі: виробництво та переробка сільськогосподарської продукції, виробництво продуктів харчування.

 

Учасниками Програми можуть стати керівники середньої і вищої ланки та менеджери зі складу кадрового резерву бізнес-структур, що планують або здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, та відповідають наступним вимогам:

- вік від 25 до 45 років;

- вища освіта;

- посада – керівники середньої і вищої ланки та менеджери підприємств, що мають повноваження вести переговори і приймати рішення;

- володіння іноземною мовою (англійська, російська – для керівників сільськогосподарських підприємств та топ-менеджерів);

 - підприємство зацікавлено у встановленні ділових зв’язків з підприємствами Німеччини.

 

Тривалість стажування – один місяць за рахунок Уряду Федеративної Республіки Німеччина.

 

Як стати учасником Програми:

1. Звернутись за інформацією або консультацією до Партнерської платформи у своєму регіоні (м. Хмельницький, майдан Незалежності, Будинок рад, Департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації, кабінет 135-136, тел. (0382) 76-59-89) або до Програмного бюро в Києві (керівник Офісу Програми – Степащенко Світлана Михайлівна, тел. +38 044 228 42 54;  асистент проекту Луценко Олена,               +38 044 228 42 53асистент проекту Шевченко Світлана, +38 044 531 30 61.

2. Заповнити аплікаційну форму в електронній формі та надіслати до Програмного бюро.

3. Підготувати документи для проходження співбесіди.

4. Пройти конкурсний відбір у своєму регіоні або в Києві (див. розділ  Календар подій”  рубрики “Програма для менеджерів”).

 

 

Більш детально з умовами участі у Програмі та вимогами до претендентів на участь у бізнес-сесіях в Німеччині можна ознайомитись за посиланням: https://ukraine.managerprogramm.de.