Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідала комісія з питань ТЕБ і НС

17 лип 2018

17 липня під керівництвом міського голови Олександра Супрунюка відбулось позапланове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті міської ради.

На даному засіданні були присутні керівники підприємств, установ та організацій, керівники відділів виконавчого комітету Нетішинської міської ради та інших відомств м.Нетішин.

Під час засідання комісії розглядалися питання щодо усунення недоліків, виявлених в ході комплексної перевірки та оцінки діяльності Нетішинської міської ради щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту.

Представники 3 ДПРЗ наголосили на готовності спеціалізованих служб міста до дій за призначенням, забезпеченність їх індивідуальними засобами захисту та недопущення відчуження (передачі у приватну власність) захисних споруд цивільного захисту. Також звернули увагу на належний протипожежний стан закладів освіти, здоров’я та культури міста Нетішин.

Всі питання було включено в протокол та прийнято відповідні рішення.

3-й державний пожежно-рятувальний загін

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області