Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

За атестатом – як за Оскаром

25 чер 2018

23-24 червня велика зала Палацу культури уквітчалася кольоровими кульками, гучними промовами та надзвичайно гарними і вишуканими вбраннями випускників 2018 року. Позаду ЗНО, а попереду вступні іспити в доросле життя. Прийшов час, коли єдина шкільна стежина для всіх випускників розходиться у різні напрямки, і перед ними відкриваються тисячі доріг, де кожен з них обере свій життєвий шлях.
23 червня випускний вечір об’єднав винуватців свята, батьків та педагогів ЗОШ I-III ступенів №1 і ЗОШ I-III ступенів №2, 24 червня урочиста програма випускного чекала на юнаків та дівчат НВК «ЗОШ I-II ступенів та ліцей» і ЗОШ I-III ступенів №4. Цьогоріч 200 нетішинських випускників отримали атестат про повну загальну середню освіту. Під гучні оплески глядачі вітали гордість нашого міста – золотих та срібних медалістів. Відтак, 4 золотих та 1 срібна медаль у ЗОШ №2, 3 золотих і 3 срібних медалі у ЗОШ №1, 3 золотих і 1 срібна медаль у ЗОШ №4, 2 золотих і 1 срібна в НВК. Під час випускних вечорів елегантні та щасливі юнаки і дівчата кружляли у вирі випускного вальсу, хлібом-сіллю дітей проводжали у доросле життя батьки, напутні слова звучали від улюблених вчителів. Ізюминкою випускних у загальноосвітніх навчальних закладах №1, №2 і №4 стали креативні відеоролики з привітаннями та флешмоби від батьків.
Прощальний вальс.. Випускний бал… Скільки в ньому спогадів, мрій, радості і смутку, світлої печалі. Це незабутній момент у житті кожного старшокласника, який вже наступного дня крокуватиме дорослим життям. Це радісне свято, яке дає початок новим сподіванням і прагненням. Успіхів і нових звершень, дорогі випускники!
 
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради