Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Добро поряд з нами: спільними зусиллями волонтерів і міської влади в місті встановлено ще один пандус

15 сер 2018

Днями завершилися роботи по облаштуванню пандусу біля житлового будинку по вул. Будівельників,4. Близько трьох тижнів знадобилося небайдужій команді волонтерів, аби зробити під’їзд до будівлі зручним та безпечним для маломобільних груп населення та для батьків з дитячими візочками. У вільний від роботи час волонтери спільно з мешканцями будинку виконували усі необхідні роботи. «Власними силами готували цементно-піщаний розчин для заливки, заливали площину, робили опалубку для сходів та основу бетонної конструкції, приварювали та фарбували поручні. Незважаючи на те, що робота не з легких, працювали злагоджено та конструктивно, тим більше досвід у нас вже є», – з усмішкою на вустах ділиться волонтер Артем Руденко.
Новий пандус примикає до сходів. Побудована бетонна конструкція з урахуванням усіх необхідних принципів, серед них – ухил, підйом, поручні, відповідна ширина і довжина конструкції. Сьогодні комфортний стаціонарний пандус біля будинку по вул. Будівельників, 4. не лише радує око, але й активно використовується мешканцями для безперешкодного заїзду та виїзду з приміщення будинку. Міський голова з щирою подякою звертається до усіх, хто був причетний до благочинної справи, а саме: волонтерам – Юрію Дем’янюку, Василю Пахольчуку, Артему Руденку, Євгену Цибульському, Роману Кузіву, Оксані Брянській, Тетяні Онісімчук, Івану Романюку, Олені Хоменко, Оксані Латишевій, Віктору Саєцькому та мешканцям будинку, спонсорам – підприємцю Петру Циці за наданий метал, ЖК «Панорама» – за цемент та плити, магазину «Новобуд» за допоміжні матеріали, а також ТОВ "Залізничник" УБ ХАЕС. Окрема подяка працівникам КП НМР «Благоустрій» за підтримку та допомогу.
Нагадаємо, наприкінці червня за ініціативи міського голови Олександра Супрунюка та активістів ГО «38 Сотня імені Устима Голоднюка» у нашому місті стартувала акція «Зробимо Нетішин доступним для кожного разом». Проект є благодійним та передбачає встановлення пандусів у будинках та гуртожитках спільними зусиллями міської влади, волонтерів та благодійників.


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради