Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги жителів Хмельниччини!

15 бер 2018

За даними  Українського  Гідрометцентру, 17-19 березня на території області очікуються різкі зміни погоди: сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу (приріст снігового покриву 15-25 см), пориви вітру 15-22 м/с,  місцями ожеледиця, зниження нічної температури до 10-16°, у південній частині до 4-10° морозу.

Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту, а також ускладнення роботи  енергетичної, будівельної галузей та комунального господарства.

Управління з питань цивільного захисту населення закликає водіїв за можливості утриматися від поїздок на власному транспорті та перечекати негоду вдома.

Якщо ж виїзд є необхідним, нагадуємо учасникам дорожнього руху перевірити гальма, зовнішні світлові прилади, справність склоочисників, системи обігріву та охолодження, утриматись від поїздок на літній гумі, бути максимально уважними та обережними,  не перевищувати швидкість, рухатись на безпечній дистанції з увімкненим ближнім світлом фар.  Не плануйте поїздок на далекі відстані.

Також повідомляє, що у цей період можливе обмеження руху транспорту загального користування. Відтак, обласна державна адміністрація звертається до жителів Хмельниччини обмежити переміщення  між населеними пунктами у цей період.

Крім того, просимо водіїв не залишати автотранспорт на проїжджій частині, особливо в нічний час. Це не дає можливості працювати спеціальній техніці та створює перешкоди іншим учасникам дорожнього руху. У разі необхідності, водії можуть зупинитися у місцях відстою автотранспорту, яких в області налічується 27, де можуть вміщуватися 784 автомобілі (список місць відстою додається).

http://www.adm-km.gov.ua/?p=35200