Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До Дня молоді у Нетішині влаштували творчий концерт та благодійне караоке

26 чер 2018

Святковий концерт під відкритим небом, благодійне караоке, молодіжна дискотека за участі ді-джеїв міста – так у Нетішині відзначили День молоді, який щорічно святкується в останню неділю червня.
24 червня свято розпочалося з яскравої концертної програми на міській сцені за участі творчих колективів та талановитих виконавців КЗ «Палац культури міста Нетішин», Будинку дитячої творчості і ПСМНЗ «Нетішинська міська школа мистецтв». Обдаровані солісти та колективи міста натхненно та від душі грали, співали та танцювали для нетішинців. Не забули у День молоді і про благочинність. Громадська організація «Успішна молодь Нетішина» долучилась до збору коштів для маленького нетішинця Дмитрика Дорощука, який 19 червня впав з дерева і отримав серйозні переломи кінцівок, сильний перелом черепа. Активісти ГО організували благодійне караоке у парковій зоні біля міської сцени. Завдяки талановитим учасницям співочого заходу Катерині Корнійчук (переможниці), Марині Томчук і наймолодшій конкурсантці Діані Шкребій та небайдужій публіці було зібрано 825 грн, які були передані для Дмитрика. Подарунки для учасників караоке та найактивнішого вболівальника було надано відділом молоді та спорту виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На завершення свята на молодь нашого міста чекала дискотека за участі ді-джеїв, під час якої усі бажаючі могли відпочити під сучасну музику.
Молодість – це безцінний дар. Його треба приймати з вдячністю та використовувати всі переваги цієї прекрасної пори життя. Тож, бажаємо молоді Нетішина бути активною, наполегливо будувати далекоглядні плани та наполегливо реалізовувати їх! Наснаги!


Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради