Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Госпітальна Рада Шепетівського округу побувала у Нетішині

09 лис 2018

1 листопада на базі КМЗ НМР «СМСЧ м.Нетішин» відбулося чергове засідання Госпітальної Ради Шепетівського госпітального округу. До нашого міста завітали керівники закладів охорони здоров’я Шепетівки і Шепетівського району, Славути і Славутського району, Полонного і Полонського району, Ізяслава і Ізяславського району, Білогір’я та Білогірського району під керівництвом голови Госпітальної Ради Валентини Савчук.

          На зустріч з представниками медичної галузі завітав міський голова Олександр Супрунюк, перший заступник міського голови Іван Романюк і заступник очільника міста Ольга Бобіна. Разом з головним лікарем Василем Пословським і заступником головного лікаря з медичного обслуговування населення Ігорем Дем’янюком та заступником з медичної частини Валентиною Щуклою присутні відвідали консультативно-діагностичну поліклініку, де надається кваліфікована спеціалізована амбулаторно-поліклінічна медична допомога дорослим та дітям, працівникам промислових підприємств та установ, зокрема, Хмельницької АЕС, проводяться медичні профілактичні заходи щодо попередження та зниження захворюваності і інвалідності, своєчасного виявлення хворих, диспансеризація. Члени госпітальної ради оглянули приймальне, хірургічне, відділення профілактики та трансфузіології, побували в акушерсько-гінекологічному відділенні. Завідувач відділення Алім Коптюк продемонстрував членам Ради палати для вагітних та гінекологічно хворих, палати для спільного перебування породіллі з дитиною та інше.

          Після огляду медичного закладу, головний лікар Василь Пословський продемонстрував презентацію щодо роботи лікарні, наповнення штату, оснащення обладнанням та лікарськими засобами, ознайомив з фінансово-господарською діяльністю закладу. Наприкінці засідання голова Госпітальної Ради Валентина Савчук відзначила покращений стан матеріально-технічного забезпечення комунального медичного закладу, злагоджену та ефективну роботу адміністрації і персоналу лікарні, а також гарну підтримку та матеріальну допомогу з боку міської влади, зокрема, очільника міста Олександра Супрунюка. Медичний заклад має й проблемні питання та керівництво «СМСЧ м. Нетішин» не зупиняється на досягнутому і надалі вдосконалює систему охорони здоров’я у місті. Нагадаємо, Госпітальна Рада Шепетівського госпітального округу є дорадчим органом для визначення проблемних питань, координації дій, розробки пропозицій та рекомендацій щодо реалізації державної політики у сфері охорони здоров’я, а також щодо організації та фінансування медичної допомоги у госпітальному окрузі. У рамках роботи Госпітальна Рада має розробити багаторічний План розвитку Госпітального округу.

Відділ з організаційних питань апарату

виконавчого комітету Нетішинської міської ради